В Чернівцях вимагатимуть відставки всіх, хто відповідає за комуналку

В Чернівцях вимагатимуть відставки всіх, хто відповідає за комуналкуГолова Чернівецького осередку \”Фронт Змін\” Олексій Каспрук повідомив, що, зважаючи на жахливий стан комунального господарства міста Чернівці, опозиція ініціюватиме звільнення всіх, хто відповідає за комуналку (заступника Михайлішина Тимофєєва, керівника департаменту ЖКГ Сірмана, начальників комунальних підприємств- Міськ ШЕП, аеропорт тощо). Олексій Каспрук також повідомив, що заступник директора департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Кушнірик звільнився сам.

Олексій Каспрук заявив, що в Чернівцях закривають клуби, йде нищення культури. Окрім того він наголосив, що міська влада відганяє інвесторів з міста. Як приклади навів розірвання договорів з інвестором, який мав побудувати готель по вулиці Івана Франка, з іншим, який будував аквапарк на Донбасівській, ще з одним, який працював на міському пляжі тощо.

Окрім того непоміченим пройшов факт виселення товариства \”Знання\” з займаного ними приміщення. Також рада хоче передати землю, що була придбана \”Інвестальянсом\” Калинівському ринку (мова йде про \”Добробут\”).

– Але ця земля була придбана. А тому, поки тривають суди, міська влада не має права її нікому передавати, – переконаний Олексій Каспрук. – Влада просто грабує. І все, що належить фронтовикам нищить.

Також обурення у депутата міської ради викликає проект рішення, який буде розглядатися на черговій сесій Чернівецької міської ради щодо виділення двох земельних ділянок депутату Вікнянському.

– Якщо у них були якісь домовленості, то нехай платять зі своїх кишень, а не землями міста, – наголосив Олексій Каспрук.

peredplata