\”Фронт змін\” не голосуватиме за зняття чи призначення голови Чернівецької обласної ради

"Фронт змін" не голосуватиме за зняття чи призначення голови Чернівецької обласної радиНародний депутат Максим Бурбак розповів, що інсинуації зі зняттям-призначенням нового голови Чернівецької обласної ради – це внутрішні розборки партії регіонів.

– Розбирайтесь собі десь на вулиці, в кабінетах, але не в залі пленарних засідань і не під час сесії, – наголосив Максим Бурбак. – Приходьте в обласну раду працювати.

Максим Бурбак подав запит в ОДА, аби йому сказали, скільки вартує бюджету день зірвання сесії обласної ради (нагадаємо, її зірвали депутати від партії регіонів на чолі з головою ОДА Михайлом Папієвим та його першим заступником Георгієм Галицем). У відповіді сказали, що 10 тисяч гривень в бюджеті передбачено на пленарне засідання. Але ж не вказано, скільки відшкодовується депутатам зарплати (адже чи не всі депутати – держслужбовці), транспорт, проживання в готелі тощо.

Що ж стосується нинішнього голови Михайла Гайничеру, то як наголосив Максим Бурбак, у нього своє бачення процесів.

– Це аварійний майданчик для збитого льотчика Папієва, – зауважив Бурбак.

І наголосив, що \”Фронт Змін\” в обласній раді не голосуватиме ні за зняття Гайничеру, ні за призначення нового керівника облради, адже це все війни між первинними-вторинними регіоналами.

peredplata