Поки в Чернівцях біда з дорогами і мостами, Папієв поїхав в Німеччину

Поки в Чернівцях біда з дорогами і мостами, Папієв поїхав в НімеччинуПротягом 6-11 червня голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв перебуватиме з робочої поїздкою в окрузі Швабія федеральної землі Баварія (Німеччина). У рамках візиту запланована участь керівника виконавчої влади краю у заходах з нагоди 60-річного ювілею округу Швабія та 25-ї річниці підписання Угоди про партнерство між округом та департаментом Майєнн (Франція).

Михайло Папієв планує під час візиту обговорити актуальні питання співробітництва Чернівецької області з партнерським регіонами Німеччини, Румунії та Франції та визначити потенційні напрями співпраці краю з партнерськими регіонами.

Так, на сьогоднішній день актуальним залишається співробітництво у рамках Спільної заяви «Чотири регіони для Європи», яке триває з 2000 року. Щороку відбувається черговий етап юнацького футбольного турніру, а з 2010 року молодіжний мистецький проект серед дівчат. Цього року 19-24 серпня у Чернівецькій області відбудеться ХІІ етап юнацького футбольного турніру та молодіжний танцювальний проект за участю представників округу Швабія, департаменту Майєнн та Сучавського повіту. Під час зустрічі з керівниками партнерських регіонів Михайло Папієв особисто запросить керівників цих регіонів на зазначений захід.

З огляду на те, що область зацікавлена у зміцненні та розширенні своїх партнерських відносин, у ході перемовин будуть обговорюватись й питання щодо перспективних проектів, які можуть бути реалізовані у майбутньому.

peredplata