Андрій Хливнюк на концерті в Празі розплакався, коли співав про Ірпінь, Бучу та інші українські міста: відео розчулило мережу

Відомий український музикант, а з 24 лютого і військовослужбовець ЗСУ Андрій Хливнюк виступив із благодійним концертом у Празі (Чехія). Виконуючи свій хіт “Наодинці”, до якого артист додав рядки про Бучу, Ірпінь та інші зруйновані окупантами міста, лідер “Бумбоксу” не зміг стримати сліз та емоцій.

Відчули стан виконавця і глядачі у залі. “Неможливо дивитися без сліз”, – написала одна з фанаток, яка була присутня на концерті і поділилася відеофрагментом емоційного виступу в TikTok (щоб подивитися, доскролльте до кінця сторінки).

Як можна зрозуміти з відео, Хливнюк вирішив виконати рядки з пісні “Чути гімн” свого колеги Skofka. Він почав співати: “Ну, а поки будем бить вас / За Азов і Бучу! / За Ірпінь, який ти мучив!”

Не встигнувши заспівати останній рядок до кінця, музикант відвернувся від мікрофона і сховав обличчя рукою, витираючи сльози. У цей момент у залі пролунали гучні овації, якими глядачі хотіли підтримати артиста та показати, що вони відчувають те саме.

Далі Хливнюк сказав: “Всі ваші бабки підуть на ЗСУ. Вибачте”.

Після цього він дуже емоційно, з надривом, прокричав приспів треку “Наодинці”.

Користувачів мережі буквально шокував “крик душі” музиканта. У коментарях вони писали, що зуміли відчути біль, який сидить усередині фронтмена “Бумбокса”.

“Як йому болить. Всім нам болить”, “Плачу”, “Мурашки по тілу”, “Навіть складно бідному співати, побачивши все на власні очі”, “Кричу разом з ним”, – залишали коментатори.

Андрій Хливнюк на концерті в Празі розплакався, коли співав про Ірпінь, Бучу та інші українські міста: відео розчулило мережу

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Варшаві Андрія Хливнюка зустріли маленькі шанувальники, які заспівали перед музикантом легендарну композицію “Ой у лузі червона калина”. Саме у виконанні лідера гурту “Бумбокс” ця пісня набула нової слави і стала символом боротьби українців проти російських агресорів.

peredplata