На Миколаївщині повстання

На Миколаївщині повстання Я там був кілька тижнів тому на \”Вставай, Україно!\” і вже тоді відчув, що достатньо іскри, щоб стався вибух.

Врадієвка – райцентр біля скандальновідомого Первомайська, де били людей, якісь невідомі тітушки з усієї України. Історія повторилася….
На День Конституції два мінта, один з яких племінник прокурора (так говорять), жорстко побили і згвалтували дічину, яка зараз у лікарні в тому числі і з відкритим переломом черепа. Нижня губа відірвана майже повністтю – так розповідають місцеві громадяни.
Минулої ночі влада намагалася провести таємне судове засідання з певною зрозумілою метою – відмити своїх. Для надійності рішення суду на місце приїхали на джипах родичі та \”криші\” тих виродків у пагонах, яких мали одмазувати. Але усе селище повстало. Прямо вночі з вилами і лопатами (як і просив Азаров) вони прийшли під суд і понищили мінтовородичевські машини. Але суд таки відбувся… Одного з фігурантів вдалося відмазати…. Це викликало ще більше обурення громади….
Зранку у Врадієвку ввели внутрішні війська, відрізали інтернет та мобільний зязок. Будуть, певно, встановлювати демократію по-регіональному…. про дальший розвиток подій не знаю… Хто має інформацію – пишіть! Цей злочин влади не може залишитись безкарним!!!
І згвалтування – лише частина злочину. А нічні суди, беззаконня та спроба виправдати негідників – ніяк не менший злочин!!!!

Олександр Бригинець

peredplata