Путін і Ко відзначають роботу Саміту G-20.

 
Загальний ракетний обстріл масованої атаки сягає майже 100 ракет.
Добиває украінську інфракстуктуру. Воює проти цивільного населення!
Реакція на відмову від переговорів. Це так примушує до них?!
Російські пропагандисти заговорили про удари помсти!!! Помсти за що ? Що ЗСУ захищає свою землю?! Звільняє українські міста?! Хоче звільнення окупованої території, як умови для початку перемовин про мир! Не про перемир’я. Це норма для справжнього народу! Оборонятися від ворога!
Ми народ, за яким правди сила!
Реакція світу на цю масовану ракетну атаку не забариться. Без сумніву! Лаврова і Ко , здається, вже вигнали з G- 20! По- іншому вже не буде!
Сьогоднішня ситуація бомбардувань України торкається вже не тільки нашої території і ще погіршується. Окремі райони Молдови без світла.
Украіна внаслідок ракетних влучень перестала здійснювати прокачку газопровід Дружба, а отже Угорщина збирає свою Раду нацбезпеки. Так само і Польща проводить засідання свого аналогічного безпекового комітету через падіння російських ракет на її територію.
Обидві держави- члени НАТО і ЄС. При різному ставленні до російської агресіі росіі в Україні, ці країни піднімають зараз також і питання європейської безпеки у зв’язку з новими обставинами. Ситуація у світі і Європі закіпає все більше!
Брюсель очікує звернення Польської Республіки до НАТО. Росміноборони(міністерства вбивства) вже зробили заяву, що ракети не їхні, а пропагандистка симонян стверджує навпаки. Типу навмисно, так і треба. «Тупа курка» не розуміє, які це наслідки може мати.
Лунають заяви керівників європейських держав.. Пентагон включився до з’ясування обставин ….
Слідкуємо за розвитком подій.
Ключове на зараз питання: які будуть наслідки першого інцинденту на території держави – члена НАТО.
Стаття 5 Статуту НАТО мала б працювати, але рівень гібридності цієї війни зашкалює усюди!
До речі, пригадалося .
Колись Туреччині порадили в НАТО провести переговори з росією після випадку збиття лїтака… нині ж зовсім інша ситуація! Чи буде удар у відповідь . Мабуть навряд чи. Але збільшення і пришвидшення допомоги Україні мабуть цілком може бути. Отже , аналізуємо ситуацію пильно.

peredplata