Зрадники-депутати з Буковини

Зрадники-депутати з Буковини

Чернівецька опозиція активно відгукнулася на події 70-річної давнини. Саме тоді відбулася велика Волинська трагедія, де загинули тисячі українців і поляків від рук один одного.

Конфлікт був спровокований з одного боку СРСР, з іншого — Німеччиною. Цим країнам було вигідно, аби два братніх слов’янських народи воювали між собою, а не проти загарбників. Незважаючи на те, чи це гітлерівців, чи сталіністи.
Теперішні вороги Польщі і України продовжують розігрувати криваву карту 1943 року. Так, це вороги. Що з них візьмеш?.. Але прикро і страшно, що 148 депутатів верховної ради України підлили масла у вогонь розбрату. Вони звернулися до сейму Польщі, аби він визнав Волинську трагедію геноцидом… проти польського народу. Це українці виступили проти України. Поляки виявилися мудрішими, вони зрозуміли, що таким чином Москва продовжує вбивати клин розбрату між нашими народами. Вони не прийняли того, що просили зрадники-депутати.
Серед підписантів були й два буковинці: Семенюк та Федоряк з партії регіонів.
Днями активісти ВО «Свобода», ВО «Батьківщина» біля готелю «Буковина» провели акцію проти депутатів-зрадників. Цей готель був колискою Помаранчевої революції у 2004 році.
Виступаючі та учасники акції не підбирали слів, якими клеймили тих депутатів, хто на догоду Москві виступив проти українського народу.
Прозвучало, що підписанти з партії регіонів та КПУ, які тепер при владі. А це означає, що влада оголосила війну українському народові.
Вл. інф.

peredplata