Анатолій Паланійчук повідомив про свою відставку з посади в.о. начальника ДПІ у Чернівцях

Вчора Анатолій Паланійчук повідомив колективу про свою відставку з посади в.о. начальника ДПІ у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області.

Анатолій Паланійчук повідомив про свою відставку з посади в.о. начальника ДПІ у Чернівцях

     
Анатолій Васильович подякував чернівецьким міндоходівцям за ефективну співпрацю по наповненню бюджетів усіх рівнів, порядність, людяність та щирість.
     
На посаді очільника чернівецьких податківців Анатолій Паланійчук перебував рівно 16 місяців. За цей час багато було зроблено як для працівників служби, так і для платників податків.
     
Чернівецькі бізнесмени та податківці отримали розкішний подарунок – Центр обслуговування платників податків, який було створено в рекордні терміни (в позаробочий час), без незручностей для платників.
     
Анатолій Васильович зумів згуртувати очолюваний колектив і став прикладом фахового, людяного, привітного ставлення до найголовнішої особи в державі – ПЛАТНИКА.
     
Бувають начальники, яких люблять, бувають – яких бояться, а бувають такі – яких бояться підвести. Саме таким начальником назавжди запам’ятається колективу податківців міста Анатолій Паланійчук.
     
Дякуємо Вам, Анатолію Васильовичу, за те, що дозволили нам працювати поряд із Вами.
     
     
З повагою,
колектив ДПІ у м. Чернівцях
ГУ Міндоходів у Чернівецькій області

peredplata