На Буковині забудовник два роки безплатно зберігав міліцейську цеглу, поки її не знищила повінь

На Буковині забудовник два роки безплатно зберігав міліцейську цеглу, поки її не знищила повіньСуд дозволив фірмі «Рембудсервіс-кераміка» не повертати Відділу капітального будівництва УМВС України у Чернівецькій області цеглу в кількості 100 тис штук на суму 60 тис грн. Про це свідчить постанова Вищого господарського суду України від 25 липня.

Як свідчать матеріали справи, у грудні 2005 року фірма прийняла на безвідплатне зберігання цеглу. Компанія зобов’язалася вжити усі необхідні заходи для забезпечення її зберігання в належному стані на період дії відповідного договору.

Суд встановив, що строк дії цього договору закінчився у грудні 2007 року. Після чого відділ капбудівництва УМВС не забрав цеглу, і вона залишилася у «Рембудсервіс-кераміки». А вже влітку 2008 року міліцейська цегла була знищена повінню.

Власником ТОВ «Рембудсервіс-кераміка» є Олександра Димед, директором – Василь Димед. Вони також є власниками фірми «Рембудсервіс-Інвест», яка займається будівництвом.

Торік «Рембудсервіс-Інвест» увійшов до списку компаній-забудовників для участі у держпрограмі «Доступне житло» в Чернівцях.

Джерело – Наші гроші

peredplata