Підприємці 5 сектору Калинки вимагають виборів міської ради і мера ОНОВЛЕНО

Підприємці 5 сектору Калинки вимагають виборів міської ради і мера ОНОВЛЕНОПідприємці 5-ого сектору МТК \”Калинівський ринок\” вимагають відмінити рішення про реконструкцію 5 сектору і зробити її при них і вже. Якщо цього зроблено не буде, то вони зайдуть до очільника в кабінет і спитають у нього, чому він не допомагає підприємцям. Також пішли розмови про необхідність виборів мера.

Підприємці 5 сектору Калинки вимагають виборів міської ради і мера ОНОВЛЕНО

Підприємці, які захопили міську раду, закликають підходити до приміщення Ратуші своїх родичів і колег. Вимагають виборів мера та міської ради. Після закінчення роботи – підійдуть до Чернівецької міської ради.

До міської ради підійшли з десяток міліціонерів. В події не втручаються. В приміщенні – два офіцери. Члени виконкому Чернівецької міської ради та в.о. голови зникли в невідомому напрямку.

Минула година, а засідання виконкому так і не почалося. Люди почали обурюватись. Секретар в себе в кабінеті сидить.

– Підприємці вимагають відміни несправедливого, на їх думку, рішення виконкому, – народний депутат Максим Бурбак. – Підприємці написали вимогу до Михайлішина стосовно скасування рішення, стосовно затвердження плану реконструкції, його громадського обговорення.

Коли наш кореспондент звернувся за коментарем до начальника юруправління Чернівецької міської ради пана Шиби, той сказав, що \”люди мають свою думку, і вони мають право бути тут\”.

– Зараз продовжать засідання. я не знаю, де члени виконкому.

Підприємці 5 сектору Калинки вимагають виборів міської ради і мера ОНОВЛЕНО

Народний депутат Максим Бурбак вимагає, аби Михайлішин вийшов до людей. Той поки не виходить.

– Секретар міської ради Віталій Михайлішин сам спровокував цю ситуацію. Тому зараз потрібно, щоб він вийшов і або пояснив рішення, або відмінив його, – зауважив народний депутат Максим Бурбак. – В іншому випадку цим людям не керувати треба, а гратися в пісочниці.

В коридорах міської ради починається хвилювання.

В міській раді присутні народний депутат Максим Бурбак, депутати обласної ради Микола Салагор, Віталій Мельничук, депутати міської ради Юрій Ватаманюк, Олена Калмикова.

peredplata