Станом на 18 годину 30 хвилин всі пікетувальники покинули приміщення Чернівецької міської ради

Станом на 18 годину 30 хвилин всі пікетувальники покинули приміщення Чернівецької міської радиСтаном на 18: 30 хвилин всі пікетувальники покинули приміщення Чернівецької міської ради. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Також буковинська міліція у зв’язку із появою у деяких ЗМІ інформації про нібито захоплення міської ради, повідомляє наступне.

Сьогодні, 13 серпня, близько 50 працівників Калинівського ринку зібрались біля стін міської ради відповідно до поданої 12 серпня цього ж року заявки на пікет інформаційно-протестного характеру направлений проти реконструкції 5 сектору ринку. Адже, рішення щодо цього питання приймалось сьогодні на засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради.

Під час пікетування підприємці разом з одним із народних депутатів України та представниками ЗМІ увійшли у будівлю міської ради, а згодом з дозволу секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина, учасники заходу зайшли у його кабінет, де сторони домовились про додаткову зустріч.

Під час пікетування 8 співробітників міліції забезпечували охорону громадського порядку, наразі порушень громадського порядку та штурму адміністративної будівлі Чернівецької міської ради не зафіксовано.

peredplata