Потопельники рашисти

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Усі знають, що утопленики спливають з води на третю-четверту добу. На лівому березі Дніпра, де були затоплені внаслідок російського теракту у Новій Каховці оборонні та фортифікаційні споруди ЗС РФ почали вигулькувати один за одним, неначе буйки в морі, трупи російських солдат.
Очевидці розповідають, що плаває тьма-тьмуща набряклих і посинілих тіл утопших орків. Не можу показати фото – боюся, що адміністрація Facebok знову заблокує. Кілька з них можна подивитись за цим посиланням:(https://t.me/mysiagin/23032).
***
Раніше я писав, що російскі укріплені позиції на лівому березі від Херсона самознищились через потоки дніпровської води
Повінь зруйнувала переважну більшість російських польових укріплень на першій лінії, які російські військові мали намір використовувати для захисту від українських атак оскільки ці райони рельєфно знаходяться нижче від Херсона, який знаходиться на правому березі дніпра.
“Повінь сильно порушила підготовлені російські оборонні позиції на східному (лівому) березі річки Дніпро – особливо це стосується позицій Росії на першій лінії в Голій Пристані та Олешках”, – пишуть у своєму звіті аналітики Інституту вивчення війни (ISW).
 

peredplata