Журналістці з Чернівців погрожує місцевий олігарх

Журналістці з Чернівців погрожує місцевий олігархЖурналістка Галина Єреміца звернулася в міліцію із заявою, що після публікації в пресі на неї чинить тиск чиновник.

Про це кореспонденту ГолосUA розповіла сама Галина Єреміца.

Так, після публікації матеріалу Г.Ереміци у чернівецькій газеті «Версії» про те, що у дворі одного багатія під Чернівцями живе рись, їй стали погрожувати.
«У селі Великий Кучурів Сторожинецького району чоловік завів собі рись. Хижака тримає в клітці, сказав, що це подарунок. Чим займається, де і ким працює, господар рисі говорити відмовився», – розповіла журналістка.

Г.Ереміца також повідомила, що, за словами сусідів, власник рисі дуже багатий, має вдома служницю і працює чиновником високого рангу в іншій області. А після розголосу в пресі, він почав погрожувати телефоном.

\”11 жовтня мені зателефонував власник рисі Сергій Шехтер і почав висловлювати своє невдоволення з приводу того, що я опублікувала матеріал, погрожував фізичною розправою», – сказала Г.Ереміца.

Журналістка написала заяву в міліцію з вимогою порушити кримінальну справу за фактом перешкоджання професійній діяльності. А тим часом, у Чернівецькій природоохоронній прокуратурі вирішили вилучити рись у чоловіка і випустити на свободу.

Джерело Golos.ua

peredplata