Позачергову сесію Чернівецької облради відкладають на завтра

Позачергову сесію Чернівецької облради відкладають на завтраГолови Чернівецької обласної ради Михайло Гайничеру підписав розпорядження про скликання позачергової ХХ сесії ради на 3 грудня на 14.00 годину. Як повідомляє «Молодий буковинець», про це на брифінгу повідомив голова облдержадміністрації Михайло Папієв.

За його словами, на сесії будуть розглянуті проекти рішень від фракції Партії регіонів — звернення до центральних органів виконавчої влади, звернення до мешканців області, звернення до інших структур.

– Загальна ситуація в державі та області — це питання, які буде розглянуто на сесії, – сказав губернатор. Проектів звернень на сайті облради наразі немає.

За його словами, сесія розгляне звернення до мешканців області з приводу ситуації в Україні, а також інші питання господарського характеру за зверненнями депутатів.

Як повідомляє УНІАН, Михайло Папієв також засудив дії «Беркуту» у Києві в ніч з п’ятниці на суботу і заявив, що не допустить силового протистояння в регіоні. Він також додав, що не планує виходити до мітингуючи студентів, оскільки до нього ніхто не звертався з цього приводу. Наразі в Чернівцях щонайменше 5 тисяч студентів вийшли на мітинг до стін облдержадміністрації, центральний вхід до ОДА перекрито.

БукІнфо (с)

peredplata