Чернівецька влада здається у полон Майдану

Перший заступник голови ОДА Георгій Галиць у Фейсбуці написав: «Режим руйнується на наших очах». Як нам стало відомо, п’ять членів партії регіонів, депутатів Чернівецької міської ради вийшли з лав партії та з фракції на знак протесту проти жорстокого побиття студентів на Майдані в Києві.

Чернівецька влада здається у полон Майдану

В спішному порядку фракцію партії Регіонів готуються покинути депутати-регіонали з Буковини – Артем Семенюк і Геннадій Федоряк, які також відносяться до так званої \”групи Фірташа\”, як і губернатор Буковини Михайло Папієв, про це повідомляє Букінфо.

Ще ряд народних депутатів готуються покинути фракцію Партію регіонів. Про це повідомляє УНН з посиланням на власне джерело.

За даними агентства, це нардепи: О.Волков, О.Мірний, І.Фурсін, І.Горіна, С.Тігіпко та С.Фабрікант. Уже фракцію ПР покинули Ю.Льовочкіна та М.Рудьковський.

Нагадаємо, раніше стало відомо про вихід з фракції Інни Богословської та Давида Жванії.

Раніше вже не раз з’являлася інформація про те, що депутати, які зараз виходять із фракції ПР належать до групи Сергія Льовочкіна та директора групи компаній GroupDF Дмитра Фірташа.

Політологи не виключають, що найближчим часом у ВР буде створено нову фракцію, куди увійдуть майже всі депутати, що відкололися від фракції ПР. У кулуарах ВР давно ходять чутки, що неформальним лідером депутатів-регіоналів групи С.Льовочкіна був весь час С.Тігіпко

peredplata