У Чернівцях до студентів-медиків застосовують репресії?

У Чернівцях до студентів-медиків застосовують репресії?Керівництво Чернівецького медуніверситету застосовує репресії до студентів, котрі виявили волю продемонструвати свій спротив існуючій владі. Ректор спонукає студентів та викладачів доповідати один на одного. Про це нас повідомили схвильовані батьки студентів.

До редакції зателефонувала мати студента пані Наталя, котра розповіла, що ректор цього навчального закладу Тарас Бойчук заборонив і студентам, і викладачам брати участь у акціях протесту. Він наказав викладачам поставити «н/б» тим, хто не з’явиться на пари, і зобов’язати їх обов’язково заплатити за кожен пропуск певну суму та написати на його ім’я доповідні записки на злісних «прогульників».

Студенти пішли на Центральну площу з плакатами та прапорами, але під тиском та погрозами повернулися на пари…

У приймальні ректора (55 37 54) нашому кореспонденту відповіли, що батьки, мовляв, посилають своїх дітей на навчання. Хочуть брати участь у акціях – нехай йдуть після занять. Проректор же з навчальної роботи стверджує, що повідомлення, про яке йдеться, – брехня. Бо ніхто з цього приводу, мовляв, не звертався ні до ректора, ні до деканів. Тому ми одразу ж почули відповідь запитаннями на запитання: «Кому заборонили? Хто звертався?»

peredplata