Регіонали продовжують ігнорувати вимогу Чернівецького майдану

Для початку роботи позачергової сесії облради не вистачає кворуму.
Тим часом біля будівлі з левами знову збирається молодь та небайдужі до того, що відбувається в країні та на Буковині зокрема, громадяни. Молоді значно більше.

Регіонали продовжують ігнорувати вимогу Чернівецького майдану

Як повідомив присутнім депутат облради Іван Мунтян, жодного депутата від Партії регіонів у залі засідань не зареєструвалося. Наразі присутні та готові до роботи позачергової сесії лише 41 депутат.

– На превеликий жаль, депутати від ПР працюють проти власного народу, не захищають інтереси тих, хто їх обирав, говорив Іван Мунтян. – У Львові обласна рада вже прийняла рішення про відставку президента та уряду. Депутати облради від Партії регіонів там склали свої мандати. Вони вчинили патріотично: така партія не має права на існування. А у нас депутати-регіонали на ваших очах зірвали сесію. Тому ця рада також не має права на існування! Ганьба таким депутатам!

Від імені всіх свідомих депутатів Іван Мунтян висловив переконання, що невдовзі кворум таки збереться і сесія запрацює. Під гучне скандування присутніх «Раду геть! Ганьба!» він пішов на засідання погоджувальної ради.

peredplata