Депутат Чернівецької міськради Кушнірик вийшов з фракції Партії регіонів

Депутат Чернівецької міськради Кушнірик вийшов з фракції Партії регіонівДепутат Чернівецької міськради Ярослав Кушнірик вийшов з фракції Партії регіонів.

Про це депутат повідомив журналістам після сесії міської ради, передає кореспондент molbuk.ua

\”Мій вихід з фракції – це реакція на події, які відбулися вранці 30 листопада. І ще більше навіть не на події, а на те, що не було правильної адекватної реакції уряду та керівництва держави на ці дії. Якби була чітка й адекватна реакція, були би покарані винні, і було б видно, що це була така помилка, яку влада старається виправити, моєї заяви не було би. А оскільки адекватної реакції на це не було, в даній ситуації у мене це – єдиний спосіб зробити протест\”, – заявив Ярослав Кушнірик.

Разом з тим, депутат переконує, що це рішення він прийняв особисто.

\”Я знаю багато чого, але такі речі кожен депутат приймає особисто, виходячи із власної совісті і його оцінки ситуації. Я ж не кажу, що тільки в мене правильна оцінка ситуації. Це – оцінка моя. Кожен оцінює ситуацію по-своєму, і кожен робить свої висновки\”, – додав Кушнірик.

\”Тепер я залишаюся позафракційним\”, – додав він.

Нагадаємо, у червні цього року Ярослав Кушнірик звільнився з посади заступника керівника департаменту житлово-комунального господарства. \”Просто, якщо ти не погоджуєшся із чимось, то краще піти. Ви розумієте, що я не можу всього розказати\”, – так він пояснював своє рішення журналісту molbuk.ua

Ярослав Кушнірик – один із засновників обласної організації Партії регіонів у Чернівецькій області.

Джерело

peredplata