Янукович і Азаров у межигірському лігві обговорили долю #Євромайдану із силовиками

Янукович і Ко в Межигір\’ї обговорювали можливий розгін Майдану. У заміському \”лігві\” президента обговорювалися плани \”запровадження ситуації в конституційне русло \”, що припускають можливість зачистки Євромайдану. Про те повідомляє ZN.UA.

За інформацією видання, у понеділок вранці в резиденції президента Віктора Януковича \”Межигір\’я\” пройшла нарада за участю керівництва силових міністерств і відомств. Зокрема, на нараді були присутні керівники МВС, Управління держохорони, Генпрокуратури, а також прем\’єр Микола Азаров і секретар Ради нацбезпеки і оборони Андрій Клюєв.

Очевидно, що саме у зв\’язку з цим було скасовано проведення щотижневого \”малого Кабміну\” – засідання у глави уряду Миколи Азарова. У президента обговорювалися плани \”запровадження ситуації в конституційне русло\”, що припускають можливість зачистки Євромайдана і звільнення адмінбудівель у центрі Києва, обложених мітингувальниками. \” ZN.UA невідоме остаточне рішення , прийнятому на нараді , однак сам факт його проведення говорить про те , що будь-який подальший сценарій подій на Майдані буде реалізований з відома і схвалення глави держави\” , – пише видання. Джерело газети в МВС припустив , що \” вироблення комплексу рішучих заходів щодо введення ситуації в конституційне русло найімовірніше буде відкладена до проведення круглого столу\” .
\”Експрес\”

peredplata