На Буковині сталось 2 ДТП. Є постраждалі

Вчора (9.12.2013) у Чернівцях та в селі Тарашани Глибоцького району трапились дві дорожньо-транспортні пригоди.

В одному випадку водій не справився з керуванням, в іншому скоєно наїзд на пішохода. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

О 19 годині 15 хвилин на вулиці Заводській у Чернівцях 27-літній чернівчанин, керуючи автомобілем «Мерседес-Віто», біля будинку №53 допустив наїзд на пішохода — 72-річну жінку.

Постраждалу було доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги, де від отриманих тілесних ушкоджень вона померла. Встановлено, що громадянка перебувала у стані алкогольної інтоксикації.

***

Уночі (приблизно о 22 год. 00 хвилин) на трасі в селі Тарашани Глибоцького району 25-літній водій, мешканець села Вовчинець, керуючи автомобілем «Мерседес-Спринтер» та рухаючись з Чернівців у напрямку села Теребличе, не впорався з керуванням.

Автомобіль виїхав на зустрічну смугу руху та з’їхав у кювет. При цьому постраждав пасажир —39-літній мешканець села Дяківці Герцаївського району. З численними травмами його було госпіталізовано до центральної районної лікарні селища Глибока.

ДАІ звертає увагу учасників дорожнього руху на різні причини скоєння ДТП та на ризики, яких потрібно уникати водіям за кермом. Будьте пильні, не втрачайте уваги, керуючи транспортним засобом, прогнозуйте ймовірні ситуації. Подбайте про зимові шини на автомобілях, вмикайте ходові вогні, або ближнє світло фар за межами населених пунктів, дотримуйтесь правил дорожнього руху. Пішоходам варто подбати про світловідбивні елементи на одязі.

На Буковині сталось 2 ДТП. Є постраждалі

На Буковині сталось 2 ДТП. Є постраждалі

peredplata