Двоє буковинців на авто «Фольксваген» хотіли прорватись через кордон у Румунію

Вже вдруге за останні два місяці на Буковині, прикордонникам Чернівецького загону доводиться зупиняти шукачів адреналіну, які випробовували долю та намагались прорватися через українсько-румунський кордон.

Сьогодні, близько восьмої ранку, в пункті пропуску «Порубне» було проведено вдію пристрій для примусової зупинки транспортних засобів «Кактус». Завдяки чому охоронцями кордону було зупинено легковий автомобіль «Фольксваген», що на великій швидкості намагалися прорватися в бік Румунії. Після проколу всіх чотирьох шин, автівку було зупинено, а водія та пасажира затримано. Як з’ясувалося згодом, чоловіки були в стані алкогольного сп’яніння, і таку зухвалість пояснити не змогли. Наразі чоловікам доведеться постати перед правосуддям, за злісну непокору вимогам прикордонного наряду та за порушення режиму в пункті пропуску через державний кордон України. Про це повідомляє ЗАХІДНЕ РЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ПРИКОРДОННИЙ ЗАГІН.

Поряд з цим, в цьому ж пункті пропуску охоронцями кордону, вході перевірки двох мікроавтобусів «Мерседес», одним з яких на Батьківщину повертався 26-річний буковинець, а іншим керував громадянин Румунії було виявлено, що в одному із мікроавтобусів здійснено заміну у VIN коді транспортного засобу, а саме накладення іншої пластини з номером кузова. В іншому «Мерседесі» здійснено заміну чисел у тому ж VIN коді, шляхом часткової заміни чисел агрегату.

Здійснивши перевірку на предмет викрадення транспортних засобів було встановлено, що один із автомобілів перебуває у розшуку на території Євросоюзу, як викрадений.

Після складання відповідних документів ключі та документи на мерседеси було передано співробітникам УМВС в Чернівецькій області.

peredplata