Автомайдан завітає до Януковича, Азарова і Рибака

Учасники автопробігу сьогодні, 29 грудня, поїдуть до резиденцій президента, прем\’єр-міністра та спікера парламенту

Про це на брифінгу у Штабі національного спротиву заявив голова політради ВО \”Батьківщина\” та фракції \”Батьківщина\” Арсеній Яценюк, повідомляє прес-служба партії.

\”Завтра буде автомобільна політична екскурсія. Спочатку до резиденції президента. Від резиденції президента – до резиденції спікера. А від спікера – до резиденції прем’єр-міністра\”, – зазначив Яценюк.

За його словами, учасники автопробігу передадуть \”три ключові вимоги українського народу.

\”Звільнити невинуватих, посадити бандитів, відправити уряд у відставку\”. Якщо вони не чують, то ми прийняли рішення на дорозі написати їм ці три вимоги\”, – додав опозиціонер.

Після цього автопробіг має повернутись на Майдан і переповісти, як це все відбувалось.

У свою чергу лідер ВО \”Свобода\” Олег Тягнибок заявив, що їхні акції протесту \”абсолютно мирні\”, повідомляє \”Інтерфакс-Україна\”.

\”Ми діємо в рамках українського законодавства, української Конституції … Про всі наші заходах ми публічно оголошуємо напередодні\”, – зазначив Тягнибок.

За його словами, які-небудь події, про які не було заявлено, опозиція буде розцінювати як провокацію, \”і не просто як провокацію, а провокацію нинішньої влади\”.

Як відомо, раніше активісти Автомайдану вже проводили свої акції під помешканнями глави МВС Віталія Захарченка та генпрокурора Віктора Пшонки.

Українська правда

peredplata