\”Батьківщина\” вітає буковинців з Різдвом Христовим

"Батьківщина" вітає буковинців з Різдвом Христовим

Дорогі земляки!

Засяяла в небі перша вечірня зірка, яка ознаменувала народження Відкупителя людей з полону гріха. Щиро вітаю всіх людей з тим, що Господь дав нам Спасителя.

Бог завжди давав людям вибір. Як були вільними у своєму виборі Адам і Єва в Райському саду, так потім свободу вибору мали ті, хто визнавали чи не визнавали Месію, так і сьогодні кожен робить вибір, з ким він – зі Світлом чи з мороком, з силами Любові чи з військом смерті, з Правдою чи з кривдою. Кожен знає, що отримає за свій вибір – і від світу, і від Небес.

Тож бажаю всім і кожному – Свободи, Світла, Любові, Правди. Адже відзначаємо народження Того, Хто нас відкупив і дарує це все. Варто лиш зробити вибір і прийняти у своє життя.

Відкладіть на мить насолодження шлунка дванадцятьма стравами. Згадайте спочатку, що вони символізують. Пригадайте не лише слова, а й глибокий зміст колядок. Зазирність всередину себе. Будьте чесними з собою. Бо ця насправді дуже велика і велична подія – Різдво Ісуса Христа – найважливіша в ці години. І найбільш варта вашого глибокого осмислення.

Христос рождається! Славімо Його!
З повагою
Іван Мунтян, голова обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata