Буковинці! Обережно, шахраї!

В рамках профілактичних заходів та убезпечення мешканців та гостей Буковини від можливих випадків шахрайства окремих осіб, які використовують необізнаність подорожуючих про порядок перетинання державного кордону щодо збору коштів з осіб для ймовірного прискорення проходження контрольних процедур у пунктах пропуску.

В зв’язку з чим управління Чернівецького прикордонного загону закликає подорожуючих, у разі отримання такого роду інформації, повідомляти безпосередньо працівників прикордонної служби або звертатися на гарячу лінію телефону служби «Довіра» – (044) 527-63-63 та за телефоном (044)321-39-83.

В свою чергу, інформує, що у відповідності до пріоритетних напрямків Державної прикордонної служби відносяться завдання щодо забезпечення ритмічності, пропускних операцій, недопущення черг та конфліктних ситуацій, додержання законності на Державному кордоні.

З метою досягнення європейських стандартів у здійсненні пропускних операцій визначено основні напрямки та пріоритети підготовки, що спрямовані на забезпечення прикордонної безпеки, швидкості оформлення, високої культури персоналу та створення комфортних умов для громадян, які перетинають кордон.

peredplata