Ванзуряк закликає активних, авторитетних буковинців залучатися до роботи у виконкомах Народних рад

Народний депутат України, голова Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» закликає авторитетних громадян, лідерів громадської думки, активних громадських та політичних діячів долучатися до активної роботи у виконавчих комітетах Народних рад усіх рівнів.

Як повідомив народний депутат, планується, що виконком буде складатися з п’яти блоків: силового, бюджетно-фінансового, інформаційного, адміністративно-господарського та гуманітарного. Такий розподіл дасть змогу у повній мірі тримати на контролі ситуацію в області. Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП \”УДАР В.Кличка\”.

«На даний момент важливо, щоб до активної роботи включалось якомога більше активних громадян, а також людей з досвідом – юристів, державних службовців, військових у відставці, лікарів, освітян, журналістів. Ми повинні показати, що ми є громадянським суспільством, є цілеспрямованим, згуртованим та сильним народом, який, вступивши у боротьбу, йде до кінця, до перемоги. Тому я звертаюся до усіх, кому небайдужа доля України: займайте активну громадянську позицію, долучайтесь до роботи виконавчих комітетів Народних рад у своєму обласному чи районному центрах, місті чи селі. Ви потрібні країні, бо тільки разом ми зможемо отримати перемогу», – повідомляє Роман Ванзуряк.
Фото molbuk

peredplata