Журналісти Буковини проти депутатів-убивць

Журналісти Буковини проти депутатів-убивцьЖурналісти Буковини звернулися до всіх посольств Еврони та Америки з проханням не видавати візи і не впускати у свої країни народних депутатів-регіоналі від Чернівецької областіІвана Попеск, Артема Семенюка та Геннадія Федоряка, котрі голосували за антингародні закони 16 січня. І вони разом з Януковичем, \”Беркутом\” несуть відповідальність за кров і серть невинних людей.

ЗВЕРНЕННЯ
Я, громадянин(а) України, мешканець(ка) міста Чернівці, Чернівецької області,____________________, звертаюсь до Вас, високоповажний Надзвичайний Повноважний Посоле, з проханням відмовити у в’їзді до Вашої країни народним депутатам, обраним від Чернівецької області.
Звертаюсь до Вас, бо ви представляєте в Україні держави, котрі найвищою цінністю сталять людину, її права і свободи.
Більше двох місяців в Україні точиться протистояння між активістами і репресивною машиною, якою керують державні органи на чолі з президентом України Януковичем. Поштовхом для кривавих подій 22 січня 2014 року в Києві на Грушевського стало прийняття так званих «диктаторських» законів.
Наголошу, що саме після громадського спротиву прийнятим законам, які обмежували гарантовані Конституцією та міжнародними нормами права та свободи громадян, шість осіб загинуло від куль чи катувань. І є певність, що їх буде більше, зважаючи на те, що влада задіяла кримінальні угрупування для розправи з активістами.
На жаль, голосували за ці закони й депутати, які обирались (в різних роках) виборцями Чернівецької області. А саме: Артем Семенюк (8 серпня 1983 року народження, Чернівці), Геннадій Федоряк (13 липня 1966 року, Чернівці), Іван Попеску (16 квітня 1964 року, село Нижні Петрівці Сторожинецького району, Чернівецької області).
Так само ці депутати голосували за так званий закон про амністію від 29 січня 2014 року, який, переконана, ще більше загострює протиріччя і розхитує країну в бік громадянської війни.
Хочу також зазначити, що депутат Іван Попесу 29 січня не був присутній в залі засідань Верховної Ради України, адже перебував в Страсбурзі. Однак його картка проголосувала.
Неодноразові публічні звернення до депутатів Верховної Ради України щодо відповідальності за проголосовані закони не були адекватно сприйняті останніми. Вважаю, що єдиний дієвий механізм впливу на них є анулювання віз, скасування для них безвізового в’їзду, заборона в’їзду у Вашу країну зазначених осіб Артем Семенюк (8 серпня 1983 року народження, Чернівці), Геннадій Федоряк (13 липня 1966 року народження, Чернівці), Іван Попеску (16 квітня 1964 року народження, село Нижні Петрівці Сторожинецького району, Чернівецької області).
Прошу Вас саме за цих депутатів, бо я, як мешканка Чернівецької області, не давала їм мандату на вбивання демократії в Україні.
Сподіваюсь, що Ви з розумінням віднесетесь до мого прохання, адже на шальках терезів наразі не тільки життя українців, а й існування незалежної та суверенної держави в центрі Європи.
З повагою, ________________

peredplata