Військовослужбовці Буковини звернулися до Януковича

Військовослужбовці Буковини звернулися до Януковича У військових частинах оперативного командування \”Північ\”, що дислокуються на теренах Чернівецької області, днями були проведені загальні збори військових колективів, під час яких обговорювалося звернення особового складу до Верховного головнокомандувача Збройних Сил України. Про це розповів підполковник Сергій Берець.

На думку військових, затяжне протистояння у суспільстві може призвести до збройної боротьби та кровопролиття — чого в жодному разі не можливо допустити. На цьому наголошували учасники зборів, які висловлювали свої думки.

Зокрема, у тексті звернень військовослужбовці просять Януковича вжити невідкладних заходів щодо стабілізації суспільно-політичної обстановки в державі шляхом мирних переговорів, не допустити розпалу громадянської війни і руйнування цілісності держави.

\”Ми, військовослужбовці, із занепокоєнням спостерігаємо за подіями, які розгортаються в країні і нам, як громадянам, не байдуже майбутнє наших рідних, близьких та дітей. Серед військовослужбовців є чимало тих, хто пройшов через «гарячі точки» і на власні очі бачили наслідки громадянського протистояння у багатьох країнах світу\”, – йдеться у повідомленні.

peredplata