Ще одне лицемірство Папієва

Ще одне лицемірство Папієва За спонукання голови облпарторганізації ПР зірвано сесію Шевченківської райради, яка мала прийняти бюджет району.

У той час, як лідер крайових «регіоналів» – за сумісництвом все ще офіційно не відставлений голова ОДА М.Папієв – через веб-сайт виконавчої влади закликає всіх депутатів до прийняття бюджетів, за його ж вказівкою підконтрольних однопартійців «наполегливо переконують» не брати участі в сесіях, які це питання мають головним у порядку денному.

Сьогодні депутатами від Партії регіонів була зірвана сесія Шевченківської районної ради – провладна фракція на неї не з’явилася. Як повідомила голова фракції ВО «Батьківщина» в Шевченківській районній в м. Чернівці раді Галина Виноградова, «не прийшов жоден депутат від ПР, включно з заступником голови райради». З достовірних джерел відомо, що депутати отримували дзвінки від партійного керівництва з «порадою» не відвідувати сесію. Так влада «дбає» за «працівників бюджетної сфери, пенсіонерів, студентів, соціально вразливі категорії громадян», якими постійно прикривається в інформаційних провокаціях проти опонентів.
Вкотре декларації влади і реальні її дії являють собою повну протилежність.

Народна рада Буковини

peredplata