Під Києвом знайшли труп ще одного євромайданівця

Під Києвом знайшли труп ще одного євромайданівця У Фейсбук поширюється інформація Миколи Ляховича про знайдений труп євромайданівця.

Зокрема він пише: \”Щойно дізнався, що під Києвом селяни знайшли ще один труп. Оскільки тіло, на думку селян, було одягнене як \”майданівець\”, та ще й зі спотвореним обличчям (як саме писати не буду), то люди побоялися звернутися в \”міліцію\”. Селяни просто бояться розділити долю \”авганців\” з Майдану, на яких порушили кримінальну справу за те, що здали в міліцію \”крису\”, яка нишпорила по скриньках пожертв.
Тому селяни просто приховали знайдений труп аби його не пошматували собаки, а самі через треті руки переказали інформацію опозиції, з проханням їх в це \”не втягувати\”. Всі деталі цієї справи будуть оприлюдненні найближчим часом, тому поки тіло офіційно не передадуть \”правоохоронцям\” писати більше нічого не буду.
Але зверніть увагу на те, як залякані люди, які випадково знаходять тіла! Добре, що ці селяни знали когось, хто знає когось на Майдані. А що з тілами, які знаходять селяни під Києвом, які не знають як переказати це опозиції, а до влади бояться звертатися?! До чого докотилася ця кримінальна хунта, з її \”бандохороною\”?
Можна уявити, що чекає всіх опозиційно налаштованих громадян України, якщо кримінальну хунту не повалити, а її силові структури не будуть визнанні злочинними організаціями, і засудженні національними та міжнародними судовими інстанціями…\”
Прес-служба ВК \”НАСТУП\”

peredplata