ДАІ спровокувало аварійну ситуацію, щоб не пустити Буковинський Автомайдан у Київ (ВІДЕО)

Частину колони Чернівецького Автомайдану представники ДАІ навмисне направили на об\’їзну дорогу, де були розкидані спеціальні кнопки, які застосовуються для вимушеної зупинки транспортного засобу.

Про це повідомив координатор Чернівецького Автомайдану, \”ударівець\” Олексій Коломієць, інформує прес-служба партії \”УДАР\”.

Згідно з повідомленням, в результаті три автомобілі активістів отримали проколи всіх чотирьох шин і потрапили в аварійну ситуацію.

\”Частину колони ДАІшники навмисно спрямували на об’їзну дорогу через Новодністровськ, повідомивши, що перед мостом на Хмельницьку трасу сталася велика ДТП і проїзд там неможливий\”, йдеться у повідомленні.

За інформацією \”ударівця\”, кілька машин Автомайдану потрапили в заздалегідь підготовлену пастку. На автотрасі, яка проходить через ліс, три автомобілі виїхали на ділянку дороги, встелений спеціальними кнопками, які правоохоронці застосовують для вимушеної зупинки транспортного засобу.

У змові з замовниками аварії були і «тітушки», які зупинились за 500 метрів від ДТП. На відео видно, як двоє молодиків характерної зовнішності слідкують за автомобілістами. Невідомо, скільки ще їх перебувало у білому мікроавтобусі.

peredplata