Звернення депутатів Чернівецької міської ради VI скликання до чернівчан

Звернення депутатів Чернівецької міської ради VI скликання до чернівчанШановні чернівчани!
Територіальна громада міста Чернівців, як і весь народ України, переживає складний період оновлення усіх сфер життєдіяльності держави та суспільства. Намагання мільйонів людей змінити життя на краще викликають запеклий спротив з боку певних деструктивних кіл, як всередині країни, так і поза її межами.
Низка вітчизняних та іноземних засобів масової інформації, окремі українські та зарубіжні політики, державні діячі Російської Федерації навмисно, послідовно та цілеспрямовано поширюють завідомо неправдиву інформацію про події в Україні з метою дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію, поширити в нашому суспільстві згубні настрої зневіри, панічного страху та розпачу. Метою цих злочинних намагань є підступні спроби штучно створити передумови для розбрату та ворожнечі на українських теренах, що дає можливість реалізувати плани силового втручання у внутрішні справи нашої незалежної Вітчизни.
Вперше в новітній історії України ми зіштовхнулися з проблемою, яка реально загрожує єдності, суверенітету, територіальній цілісності і державності нашої країни. Закликаємо жителів Чернівців зберігати спокій і суворо дотримуватися чинного законодавства України, указів виконуючого обов’язки Президента України, рішень Ради національної безпеки і оборони, законів і постанов Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України, особливо у частині питань виконання військового обов’язку, національної безпеки та оборони в цілому.
Віримо, що у цей непростий час чернівчани залишатимуться вірними традиціям та звичаям нашого багатомовного краю, завдяки яким упродовж століть на теренах Буковини панує громадянський мир, злагода і спокій.
Переконані: будь-які спроби силового втручання у внутрішні справи України отримають відповідну оцінку та належну відсіч з боку європейської та міжнародної спільноти, зокрема, впливових політико-безпекових організацій.
Депутати Чернівецької міської ради VI скликання

peredplata