В історичній будівлі Чернівецького поштамту відкрито оновлену операційну залу

В історичній будівлі Чернівецького поштамту відкрито оновлену операційну залуСьогодні, 11 квітня, відбулося урочисте відкриття оновленої операційної зали у приміщенні історичної будівлі Чернівецького поштамту «Укрпошти» на вулиці Поштовій. У церемонії відкриття взяли участь: Міністр інфраструктури України Максим Бурбак, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк, секретар Чернівецької міської ради Ярослав Кушнірик, виконуючий обов’язки генерального директора «Укрпошти» Михайло Паньків, голова об’єднаної профспілкової організації «Укрпошти» Микола Стародуб і директор Чернівецької дирекції «Укрпошти» Ярослав Цюпак
Відкриття оновленої операційної зали було присвячене 125-річчю будівлі Чернівецького поштамту. Із цієї нагоди «Укрпоштою» виготовлено спеціальний штемпель з пересувною датою «Чернівецький поштамт – 1889» та оригінальний маркований конверт. Його спецпогашення було здійснено на церемонії відкриття операційної зали поштамту.

Чернівецький поштамт надає весь спектр найрізноманітніших поштових послуг. Тут представлений широкий асортимент філателістичної та туристичної продукції, преси та супутніх товарів. Тепер у мешканців Чернівців є можливість відвідувати поштамт не лише задля отримання поштових послуг, а й щоби насолодитись відновленим архітектурним шедевром.

У рамках соціального проекту «Укрпошти» було нагороджено цінними подарунками дітей з особливими потребами. Найменші та найактивніші учасники акції з Буковини отримали планшети. А дівчині з багатодітної сім’ї подарували телевізор.

Гості свята мали нагоду ознайомитися з експонатами філателістичної виставки, підготовленої членами обласного відділення Асоціації філателістів України.

Довідково:

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта», що входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України є національним оператором поштового зв’язку. Місією підприємства є задоволення потреб споживачів в отриманні універсальних послуг поштового зв’язку визначеного рівня якості та інших загальнодоступних послуг. Важливою складовою роботи «Укрпошти» є соціальна функція, яка здійснюється в тісному контакті з органами державної влади.

Прес-служба Чернівецької міської ради

peredplata