Чернівецький УДАР повстав проти рейдерства Оксани Продан і просить Кличка розібратися

Чернівецький УДАР повстав проти рейдерства Оксани Продан і просить Кличка розібратися13 квітня відбулась Конференція Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», на порядок денний якої були винесені два питання: про участь міської організації Партії у позачергових виборах Президента України та про ситуацію, яка склалася довкола Чернівецької міської організації.

Доповідачі з другого питання зазначили, що упродовж тривалого часу чинилися безпідставні спроби втручання у роботу Чернівецької міської організації народним депутатом України Оксаною Продан, яка не є членом Чернівецької обласної організації.

Будучи непричетною до процесу розбудови, формування та подальшого функціонування місцевого осередку, вона грубо втручалася у перебіг робочих процесів, намагалась впливати на формування внутріпартійної структури та кадрового резерву шляхом нав’язування кандидатур, що дискредитували себе як політичні діячі: це одіозні фігури області, депутати, які голосували синхронно з Партією регіонів за прийняття антинародних рішень та ті люди, які змінювали політичні орієнтири, керуючись виключно меркантильними інтересами.

Остання пропозиція від Оксани Продан стосувалася усунення голови міської організації Партії з «призначенням» на це місце «своєї» людини та формування списків до міської ради переважно з кадрового резерву її одіозного оточення.

Такі дії Чернівецька міська організація розцінила як спробу рейдерського захоплення місцевого осередку, що дискредитує довіру виборців як до Партії, так і до її Лідера Віталія Кличка.

Окрім того, не маючи на це повноважень, в обхід Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка», Оксана Продан намагалася вплинути на процес формування Чернівецького міського виборчого штабу кандидата у Президенти Петра Порошенка всупереч тому, що даний процес мав відбуватися за погодженням Чернівецької обласної організації Політичної партії «УДАР» та представників від Петра Порошенка в області.

Зважаючи на деструктивні дії Оксани Продан, Конференція Чернівецької міської організації прийняла рішення про звернення до Лідера Партії Віталія Кличка та до фракції «УДАР» у Верховній Раді з проханням надати належну оцінку такій діяльності Оксани Продан.

Будучи цілісним колективом, морально та політично згуртованим, Чернівецька міська організація вжила заходи щодо недопущення зовнішнього втручання у партійне життя міської організації і ні при якій ситуації не буде приймати пропозиції подібного характеру.

Керівництво місцевого осередку, як завжди, забезпечує ефективну роботу з першочергових та поточних завдань. Тому головними питаннями на даний момент міська організація Партії вважає підготовку до президентських виборів, забезпечення їх прозорості, про що на конференції були прийняті відповідні рішення.

Джерело

peredplata