А судді, де? У Новодністровську битва за владу триває. ВІДЕО. ДОКУМЕНТИ

А судді, де?  У Новодністровську битва за владу триває. ВІДЕО. ДОКУМЕНТИУ Новодністровську вже спокою не буде

Людям так в\’їлася ця влада регіоналів і тих, хто зрадив Батьківщиу, що вони почали війну до останнього. Вони вже не вірять обіцянкам не вірять регіональним тушкам Лутчаку і Болдишеву. Вони горою стали за Панчишина, який як справжій боєць став на прю з системою І виграв. Та перемога була не довго. Оговтавшиь від нанесеного удару, влада швидко знайшла у Києві суддю, який виніс касаційне рішення про призупинення виконаня рішення Вінницького апеляційного суду. А це ще більше розлютило людей. Навіть ті, хто досі був нейтральним, стали на бік Руслана Панчишина. І вони вимагають аби мер Панчишин приступив до виконання своїх обов\”язків. Люди вийшли на пікети проти Папієва. Але останній зннехтував їньою думкою. Тому промчався на автах повз пікет. Аж за ним закурилося.

– Влада боїться людей,- говорить міський голова Руслан Панчишин.- За вихідні вони змогли десь у Києві роздобути рішення суду. Вірніше одного судді. Воно підписано 20 квітня. Але цей суддя з 18 квітня до нині знаходиться з робочою поіздкою у Німеччині. Хто підписував таке важливе рішення?…

P.S. Редакція газети \”ЧАС\” схильна вважати, що підпис судді справжній. Бо у Німеччині він був з 18 по 24 березня, а не квітня.

А судді, де?  У Новодністровську битва за владу триває. ВІДЕО. ДОКУМЕНТИ

А судді, де?  У Новодністровську битва за владу триває. ВІДЕО. ДОКУМЕНТИ

peredplata