Коломойський запропонував \”братам Донбасу\” нагороду за \”зелених чоловічків\”

Дніпропетровська влада пропонує російськомовним братам Донбасу винагороду за повернуту зброю, переданого \”зеленого чоловічка\” і звільнену держбудівлю.

\”Я багато думав про події в Донецьку та Луганську. Висновок один – це революція бідності. Заколот втомлених, зневірених і непочутих владою людей. Кліка Януковича, зануривши наших співгромадян в пучину безвиході, сьогодні провокує їх на сепаратизм, роздаючи гроші, вкрадені у людей і обіцяючи майбутнє у складі сусідньої недружньої держави\”, – написав у Facebook заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації та бізнесмен Борис Філатов.

\”Наші російськомовні брати з Донбасу. Заплуталися. Загубили орієнтири. Купилися на солодкі обіцянки негідників. У нас є пропозиція\”, – звернувся до донецьких сепаратистів заступник Коломойського.

\”За кожен повернутий ствол – виплачується винагорода за автомат 1000 доларів США, кулемет – 1500 доларів США, гранатомет – 2000 доларів США.

За кожного переданого \”зеленого чоловічка\”, він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і що намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні – винагорода 10 000 доларів США.

За кожну звільнену будівлю, передану МІСЦЕВІЙ владі та під охорону спецроти \”Донбас\”, батальйону \”Дніпро\” – винагорода 200 000 доларів США (причому у територіальної громади залишається вільне право доступу в будь-який момент)\”, – запропонувала дніпропетровська влада.
День

peredplata