Невідомі активісти ночами нападають на позиції сепаратистів у Горлівці, Слов\’янську та Донецьку

Невідомі активісти ночами нападають на позиції сепаратистів у Горлівці, Слов'янську та ДонецькуУ Донецьку невідомі закидали коктейлями Молотова барикади. Вдруге за два дні. В цьому ж Донецьку біля ОДА з снайперської гвинтівки розстріляли позиції терористів. Одна людина у вкрай тяжкому стані.

У Горлівці з автоматною чергою розстріляли позиції сепаратистів близько 5:00 ранку. Також згідно виданню \”Хвиля\”, сепаратисти з розмовах говорять про 30-ти убитих за останні 3 дні.

Сепаратисти в паніці , оскільки вони не бачили, хто це. Вони діють як привиди. Розстрілюють конкретних осіб , що діють чисто. Громадські активісти повідомляють , що багато залишили захоплені будівлі.

Російські терористи кажуть , що це Правий сектор , закляті бандерівці . Вони закликають дати їм відсіч , але люди не розуміють кому давати відсіч , оскільки їх ніхто не бачить …

Активіст Микола повідомляє:

» Згідно інформації , що надходить до нас , на околиці міста зав\’язався бій , чути постріли і вибухи . Як повідомляють наші активісти , в напрямку міста рухаються Бетеери » , – » координатор » цих самих сил Микола , який попросив не називати його прізвища.

Як він стверджує , в селищі Андріївка , яке знаходиться в безпосередній близькості від Слов\’янська , горить будівля селищної ради , звідти чулися постріли .

Пізніше Микола заявив , що кілька постів так званих «сил самооборони Слов\’янська» зазнали нападу .

» За уточненими даними , вогонь відкрили люди в чорній формі , які їздили на машині без розпізнавальних знаків. Ми припускаємо , що це може бути » Правий сектор » , – сказав він.

За словами » місцевого активіста» , обстріляний кілька постів «сил самооборони».

ELISE.COM.UA

peredplata