У Тимошенко вже готова апеляція

Захист екс-прем\’єр-міністра Юлії Тимошенко має намір протягом дня в понеділок, 24 жовтня, подати апеляцію на рішення Печерського суду Києва з газового справі.

\”У нас все готово, сьогодні протягом дня ми подамо відповідну апеляцію до Апеляційного суду\”, – повідомив керівник групи захисників екс-прем\’єра, народний депутат з фракції БЮТ в парламенті Сергій Власенко, передає Лігабізнесінформ.

Раніше захисник зазначив, що проект апеляцію на вирок Печерського суду Києва складається з близько 120 сторінок тексту.

\”Ми зібрали базові, найбільш грубі порушення, які відбувалися як на слідстві, так і під час судового розгляду\”, – зазначив Власенко.

Разом з тим він підкреслив, що, згідно із законом термін подачі апеляції закінчується в середу, 26 жовтня. Це останній день, коли можна буде оскаржити рішення Печерського суду.

Як повідомляли \”Коментарі\”, 11 жовтня Печерський райсуд Києва визнав Юлію Тимошенко винною в перевищенні влади при укладанні газових контрактів з Росією в 2009 році і призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Разом з тим Тимошенко також заборонено обіймати державні посади протягом трьох років. Крім того, політика зобов’язали відшкодувати 1,5 млрд грн збитків \”Нафтогаз України\”.

peredplata