На місці Порошенко…я би так поступила.,

На місці Порошенко...я би так поступила.,\”,Де той Аваков, де той Наливайченко, де той міністр оборони? Ану давате їх сюди.!! Так, ставлю задачу. Даю вам 24 години, і щоб ми ніколи більше не чули ні про якого Пономарьова, мера Слов*янська, ні про якого гандона Стрєлка.– або Бабая…

І мені по фіг , як ви це зробите. Ось вам зброя, ось вам гроші, ось вам повноваження на застосування танків та авіації, і шоб завтра ви мені принесли їхні скальпи. Не можете цього зробити? – приймаю вашу відставку. На ваше місце прийдуть ті, хто зможе. Все.\”
. І ще добавити…: рвіть до біса того Ахмєтова і його бізнес, а також ригів, комуняк і весь олігархічно-кримінальний бізнес; я хочу щоб в Конча-Заспі через рік бігали зайці і качки вили гнізда, особливу увагу приділити мусорам, суддям і прокурорам; у мене в країні 45 мільйонів громадян, яких треба одягати, годувати, вчити, лікувати, дати їм дах над головою, віднині вони є моєю щоденно турботою, а якщо для цього треба скрутити в баранячий ріг тисячу чи десять тисяч різних ублюдків-, я маю на це волю і мандат Президента…\”\”
Ну.. не так ?

Ninel Schaefer

peredplata