Олійник заявляє, що його будинок під Черкасами штурмували \”сотники з Майдану\”

Олійник заявляє, що його будинок під Черкасами штурмували "сотники з Майдану"Народний депутат, екс-член Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що невідомі штурмували будинок у передмісті Черкас, який належить його дружині. Про це пише \”ВВС-Україна\”.

Як розповів депутат, нападники назвалися сотниками з Майдану, били вікна і двері. За його словами, вони хотіли перевірити інформацію про переховування у будинку \”чеченців та сепаратистів\”.

\”Група людей, приблизно 20 осіб на мікроавтобусах та джипах, представившись, що вони є сотниками з Майдану, по-суті почала пограбування. Забрали мисливську зброю, речі, документи, якісь гроші. Все це на очах у міліції\”, – заявив Олійник.

На момент нападу у будинку Олійників перебували люди, але депутат не уточнив, хто саме. Після прибуття міліції він дозволив перевірити житло та переконатися, що там немає нікого, окрім членів родини.

Водночас у \”Народній самообороні\” Черкас запевнили, що нападники залишили територію маєтку, розбивши лише дві шибки.

У прокуратурі Черкаської області повідомили, що слідчий відділ Золотоніського управління міліції зареєстрував кримінальне провадження за порушення недоторканності житла.

Джерело

peredplata