Чому лихоманить СБУ Буковини?

На Буковині не стихають крики біля СБУ. Спочатку ходили до служби, аби не призначили керівником генерала Кіцула. Потім їздили туди ж, аби розблокували дорогу від СБУ до Червоноармійського базару. Потім ходили, бо ліс рубали. Потім ходили, бо цигарки через кордон возили. Потім ходили, аби ходити. А тепер знову ходять…
Днями СБУ вже пікетували ті, кому набридли пікетування. З’ясовується, що навіть ветерани служби прийшли сказати своє слово, аби зупинили всі ці пікетування. Бо СБУ на Буковині – це структура, котра має дуже важливі завдання. І якщо вона працює в умовах пікетування, то вона не працює. Прийшли ще багато громадських організацій. Вони вимагали, аби навели порядок у Службі. І, нарешті, аби тут був повноцінний керівник.
17 громадських організацій та 12 представників ініціативної групи написали відкритого листа голові СБУ Наливайченку. Вони описують зловживання, які, на їхню думку, є в управлінні СБУ на Буковині. Вимагають розслідування їх та особистого втручання голови СБУ у ту ситуацію, яка складається у нас.
Ми не можемо публічно обнародувати факти і прізвища про які пишуть Наливайченку активісти. Вони потребують професійної перевірки. Сподіваємося голова СБУ генерал Наливайченко візьме під особистий контроль ситуацію навколо управління. Бо вже добряче набридли буковинцям ходіння і їзда навколо Служби, яка повинна б займатися серйозними справами, а не щоденними реагуваннями на різних пікетувальників.
Петро Кобевко

Чому лихоманить СБУ Буковини?

peredplata