В.о. губернатора Дніпропетровської області став Резниченко

Президент України Петро Порошенко призначив виконуючим обов\’язки голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка. Про це сказано в повідомленні на сайті голови держави. Цьому передувала відставка з посади губернатора регіону Ігоря Коломойського . Відзначимо, що Резніченко є людиною, наближеною до голови Адміністрації президента України Бориса Ложкіна і групи компаній ТОВ \”Український медіа холдинг\”. Валентин Резниченко народився 22 квітня 1972 року в Дніпропетровську.

В.о. губернатора Дніпропетровської області став Резниченко

З 1996 року працював у групі компаній ТОВ \”Український медіа холдинг\”, в якому очолював підрозділи різних рівнів і напрямків діяльності: преса, радіо, телебачення. Займався розвитком радіомереж, освоєнням і експлуатацією нових радіочастот, розвитком нових радіомереж по всій Україні. У 2003 році був призначений на посаду віце-президента ТОВ \”Український медіа холдинг\”. З серпня 2014 Резніченко очолив Український державний центр радіочастот.

Як повідомляє \”Обозреватель\”, Резниченко до призначення на посаду в.о. голови ДнепрОГА був губернатором Запорізької області

peredplata