В зоні АТО знищено 2 танки та три БТРи бойовиків

В зоні АТО знищено 2 танки та три БТРи бойовиківСили АТО знищили 2 танки, 3 БТР і 2 вантажівки зі зброєю бойовиків

Силовики підбили 2 танки в зоні антитерористичної операції, знищили 3 БТР, 2 вантажівки бойовиків і 2 машини з крупнокалиберными кулеметами ДШК.

Про це повідомляє ініціатор \”Інформаційного спротиву\” Дмитро Тимчук у Facebook.

За даними його групи, у зоні антитерористичної операції відбулася низка бойових зіткнень сил АТО з терористами.

\”Українськими силовиками підбито 2 танки, які раніше прибули в розпорядження бойовиків із Росії. Також силами АТО знищено 3 БТР; 2 вантажівки, які перевозили бойовиків і зброю; 2 одиниці автотранспорту з установленими крупнокаліберними кулеметами ДШК\”, – написав Тимчук.

\”У прикордонних районах з Росією силами АТО блоковані й захоплено 3 автоколони, які вторглися з Росії. Захоплений автотранспорт перевозив боєприпаси й зброю, які призначалися для терористів\”, – повідомив він.

Як повідомили у Міноборони, перехоплення колон відбулось неподалік від Сніжного.

\”Ударами бойових вертольотів знищено автомобільну колону, що вторглася з боку Російської Федерації. Після ударів вертольотів був висаджений повітряний десант, який завершив розгром противника\”, – розповіли в МОУ.

За даними військових, втрати терористів склали: 12 одиниць автомобільної техніки та понад 40 бойовиків, які перевозили значну кількість зброї російського походження. Зокрема, переносні зенітно-ракетні комплекси (ПЗРК), протитанкові рушниці та стрілецьку зброю.\”

За даними ІС, у ході бойових зіткнень \”4 українських силовики загинули, поранених – 31\”.

Точних даних про втрати терористів немає, додає Тимчук.

peredplata