Буковинський пенсіонер став жертвою раніше судимого сусіда

59-річного мешканця Заставнівського району доля нічому не навчила. Чоловік далі продовжував заробляти на життя звичним способом – крадіжками. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Він добре знав свого сусіда, адже прожив поруч не один десяток років. І був добре поінформований не лише про його родину, роботу та вподобання, а й про те, коли і яку він отримує пенсію.

І от день грошового надходження настав. Сусід отримав гроші та поклав їх у кишеню штанів. Через деякий час він, перевдягнувшись, пішов з дому у справах. Помітивши зміну одягу, зловмисник швидко зметикував, як йому підзаробити.

Він пробрався на подвір’я сусіда, заглянув у шибку літньої кухні. Штани, в кишеню яких пенсіонер сховав гроші, лежали на ліжку. Зловмисник втішився та через вікно заліз всередину. І дійсно, чоловіку вдалося привласнити 850 гривень пенсіонера.

Щоправда, довго насолоджуватися викраденим йому не вдалося, адже працівники сектору карного розшуку Заставнівського райвідділу міліції по «гарячих слідах» викрили недобросовісного сусіда потерпілого.

Нині за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Також правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів на території Чернівецької області.

peredplata