\”Стрєлок\” і більша частина терористів втекли зі Слов\’янська – Аваков

"Стрєлок" і більша частина терористів втекли зі Слов'янська - АваковЗа даними міністра внутрішніх справ, вони прямують до Горлівки.

Терористи масово тікають з Слов\’янська, військові їх переслідують. Про це на своїй сторінці в facebook написав міністр внутрішніх справ Арсеній Аваков.

\”Тікають! Під ранок розвідка доповідає про те, що Гіркін і значна частина бойовиків втекли з Слов\’янська, сіючи сум\’яття серед нечисленних залишилися… Котяться до Горлівці. По дорозі їх \”шанують\” наші бойові групи. Терористи зазнають втрат, здаються в полон\”, – повідомив Аваков.

Міністр зазначив, що не буде \”ніякого шапкозакидання і спрощення\”.

\”Тільки гарантовані планомірні дії, які не залишають шансів терористам – ця стратегія штабу АТО на чолі з Віктором Муженком, яку підтримують всі бойові сили, що беруть участь в операції. А гіркіним, бісам і іншій наволочі ми роз\’яснимо\”, – зазначив Аваков.

Нагадаємо, вчора ватажок бойовиків Ігор Гиркин на прізвисько \”Стрєлок\” зі сльозами на очах розповів про значні втрати серед терористів і що він готується до повного знищення банди в Слов\’янську.

peredplata