Біля Слов\’янська та Краматорська лежать непохованими до півтори тисячі трупів найманців

В околицях міст Слов\’янськ та Краматорськ Донецької області, звільнених від терористів, лежить до півтори тисячі найманців, причому загиблі ідентифікуються як немісцеві. Про це повідомляє група \”Інформаційний опір\” за посиланням на місцевих користувачів соцмереж, передає УНН.

\”Прислали звернення (цитата дослівно): Шановні батьки і родичі російських терористів, строковиків, резервістів та інших російських воєнізованих підрозділів! Зателефонуйте своїм дітям, близьким! Запитайте їх (якщо дадуть відповідь) де вони?! Справа в тому, що біля Слов\’янська і в районі Краматорського \”моря\” лежить величезна кількість трупів, і всі трупи ідентифікуються місцевими жителями як чужі.

Жителі бояться до них підходити. Від деяких трупів починає виходити сморід, адже на вулиці температура піднімається до 30 градусів. Зателефонуйте, може це ваші рідні? Донбасівці не багатий народ і завдяки вам у них немає грошей, щоб закопувати трупи ваших родичів; та й земля Донбасу не прийме чужаків.

За попередніми оцінками, в районі передмість нп Слов\’янськ-Краматорськ розкидано не менше півтори тисячі трупів. Зателефонуйте і приїжджайте забирати ваших дітей – вам не перешкоджатимуть забирати трупи ваших родичів\”, – приводить слова дописувачів \”ІО\”.

Як відомо, сили АТО звільнили від терористів Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку, Артемівськ та Костянтинівку на Донеччині. Радник голови МВС А.Геращенко спрогнозував, що звільнення території Донецької та Луганської областей від терористів відбудеться найближчим часом.

peredplata