Нацгвардійці взяли в полон командира батальйону Восток

Нацгвардійці взяли в полон командира батальйону ВостокКомандир батальйону проросійських сепаратистів «Восток» був узятий в полон під час визволення селища Ювілейне Артемівського району Луганської області. Сам батальйон, практично, знищений повністю. Раніше повідомлялося, що екстремістами з «Сходу» керує колишній командир спецпідрозділу СБУ «Альфа» у Донецьку Олександр Ходаковський.

Цю новину передає «Преса України».

«Батальйон «Айдар» повністю ліквідував донецьке угруповання «Восток», яке контролювала селище, в полон потрапили живими, лише командир «Востока» і 7 його наближених подільників. Так само у бойовиків були конфісковані стаціонарні мінометні установки, які вели обстріл Луганська з поля місцевого стадіону «Шахтар».

Командиром «Востока» виявився екс-керівник спецназу СБУ «Альфа» (скоро всі дізнаються його прізвище)», – написав на своїй сторінці в Facebook Всеволод Филимоненко, глава ЛОО Всеукраїнська незалежна профспілка «Трудящі».

Він також повідомив про подальше успішне просування Національної гвардії вглиб Артемівського району – «зараз лінія фронту перемістилася до сільгоспінституту, Епіцентру і МЕТРО…»

Тепер «Айдар» веде бої з угрупованням сепаратистів «Зоря», яке «знамените» тим, що раніше захопило в полон декілька «айдаровців», серед яких опинилася і Надія Савченко.

peredplata