Клієнти ПриватБанку передали українським воїнам 400 бронежилетів

Клієнти ПриватБанку передали українським воїнам 400 бронежилетів25 липня клієнти ПриватБанку передали українській армії та Нацгвардії 400 сучасних бронежилетів 4-го класу захисту, що буде відразу ж направлено українським воїнам у зоні АТО.

Як повідомила прес-служба банку, акція зі збору коштів на підтримку армії через банкомати банку, що стартувала на початку червня, на сьогодні дозволила зібрати понад 1 млн грн. За підсумками опитування клієнтів і співробітників ПриватБанку було вирішено направити всі зібрані кошти на закупівлю та поставку армійським частинам сучасних бронежилетів. Як повідомили в банку, в оперативному порядку було проведено тендер на закупівлю бронежилетів 4-го класу захисту відповідно до вимог Міністерства оборони України. Переможцем стала українська компанія – виробник бронежилетів.

«ПриватБанк, напевне, одним із перших у країні підключився до ініціативи підтримки нашої армії – ще в травні наші співробітники перерахували у фонд підтримки української армії свою денну зарплату, а це понад 1,5 млн грн. Ми також запропонували нашим клієнтам переказувати гроші через банкомати – це найбільш прогресивна на сьогодні технологія збору коштів на благодійність. А в ході опитування клієнтів, на що краще витратити зібрані гроші, більшістю голосів ухвалене рішення закупити бронежилети бійцям АТО, – говорить Генеральний Заступник Голови Правління ПриватБанку Юрій Пікуш. – З початку червня ми зібрали на ці цілі вже понад мільйон гривень і сьогодні вже передаємо в зону АТО першу партію бронежилетів. Упевнений, що вони допоможуть врятувати сотні життів. І хочу сказати всім українським військовим, які сьогодні захищають нашу країну, від імені всіх наших клієнтів і співробітників: ми пишаємося вами, повертайтеся додому живими!».
Підтримати ініціативу банку та його клієнтів можна через банкомат ПриватБанку, акція триває до 1 вересня. Також кошти на закупівлю бронежилетів для наших воїнів можна перерахувати на спеціальний рахунок: № 26001060358954, МФО 305299, ЄДРПОУ 37806835; призначення платежу – безповоротна фінансова допомога для програми «Захисникам – надійний захист» від П. І. Б., ІПН.

Мінімальну суму благодійних внесків не обмежено.

З повагою,
керівник регіонального прес-офісу
Шумейко Вадим
тел. +380660568425
email: pressCV@privatbank.ua
skype: cv160684svi

peredplata