Диверсія з обленерго

Диверсія з обленергоПро те, що Чернівці та область можуть мати проблеми з обленерго, редакція газети «Час» писала не раз. Річ у тім, що нашу електрику придбав майже за безцінь депутат, віце-спікер Держдуми Росії Бабаков.

Він недавно голосував за те, щоби дозволити Путіну вводити війська в Україну. Російське обленерго працює, звичайно, на Росію, а Україна ще й повинна їй платити. Щодня і щогодини можна чекати диверсії з боку цього підприємства. Бо Росія веде уже неоголошену війну з нашою державою.
Перший дзвінок уже продзвенів.
31 липня обленерго від’єднало від струму водоканал. Борги комунального підприємства можуть бути тільки виправданням і прихованням диверсійної діяльності обленерго. Бо, за словами депутата міськради Василя Дутчака, цей недружній крок російських власників нашої енергії веде до екологічної катастрофи. Неочищені стоки потраплять у Прут, будуть заражені свердловини, з яких люди питимуть воду. Знову ж, диверсія збігається з іншими конфліктами на території Буковини.
Невже ФСБ працює на всіх напрямках?..
Коли розглядалося питання цієї диверсії на сесії міськради, із зали прозвучали пропозиції націоналізувати обленерго і таким чином убезпечити наш край від наступних диверсій російського депутата-олігарха.

peredplata