Симоненко випадково проговорився, що Янукович помер

Лідер КПУ Петро Симоненко на прес-конференції в Києві випадково проговорився, що Янукович вже помер. Про це пишуть ukranews.com

Під час виступу головний комуніст засумнівався в тому, що в новому складі парламенту відбудуться істотні зміни. \”Про яку перезавантаженні йдеться? Все ті ж клоуни на арені будуть\”, – сказав він. Після цього, обурюючись, що змін у владі не сталося і після президентських виборів, він випадково повідомив, що екс-президент вже мертвий.

При цьому він запнувся і спробував виправити ситуацію. \”Замість донецької команди, прийшла вінницька … В парламенті був син одного Президента (Януковича) депутатом, а тепер другий іде. І ніхто, чомусь, про це не говорить. У нас що, це священна корова, чи що. Чому про один говоримо або коли вже мертвий, так про нього багато … я маю на увазі, що коли лежить, то вже ноги витирають \”, – сказав він.

Крім того, лідер КПУ вважає, що знайомі виборцеві особи в списках політичних партій, які балотуються на парламентські вибори, не будуть здійснювати кардинально нову політику.

peredplata