Націоналісти проти комуністів

Націоналісти проти комуністів7 листопада комуноїди провели в Чернівцях збіговисько з нагоди чергової річниці більшовицького перевороту 1917 року в Росії.
Чернівецька обласна організація Конгресу Українських Націоналістів мала намір провести цього дня акцію вшанування жертв тоталітаризму. Про що заздалегідь повідомила відповідний відділ міськради.
Чернівецький окружний адміністративний суд у особі судді Ватаманюка Р. В., на вимогу міської влади та лівоохоронних органів, заборонив націоналістам проводити захід, мотивуючи своє рішення «загрозою національній безпеці» в разі протистоянь. Те, що червоні відкрито закликають до знищення державності України, ні чиновників, ні міліцію не турбує. Під прикриттям турботи про права громадян на вільне волевиявлення, відбувається потурання антиукраїнській, антидержавній діяльності послідовників кривавих катів.
Конгресом Українських Націоналістів були розповсюджені листівки та плакати антикомуністичного спрямування.

ГЕТЬ ТОТАЛІТАРИЗМ ІЗ УКРАЇНИ!
Намагання втілити в життя комуністичні ідеї, завжди і всюди супроводжувалися жахливими кривавими злочинами. На рахунку комуністичних диктатур, не один десяток мільйонів людських жертв, котрі безжально були кинуті на вівтарі їхніх кровожерливих божків. Катівні, концтабори, спецпсихушки, масові розстріли, голодомори, переслідування інакомислячих, масові депортації – це звична практика усіх тоталітарних
режимів.
Українці, на жаль, мали змогу відчути на власному досвіді всі принади «комуністичного раю». Адже радянська імперія була найжорстокішою. Саме з большевиків гітлерівські націонал-соціалісти брали приклад своєї діяльності. Започатковані Левом Троцьким табори смерті, стали прообразом нацистських концтаборів, працівники ґестапо проходили практику в СРСР, переймали досвід у своїх колег із НКВС. Тому, Європейська спільнота поставила знак рівності між цими двома сатанинськими режимами. Натомість у нашій державі, антилюдські ідеї червоних знаходять підтримку на державному рівні. І, замість того щоб засудити злочини лєніністів-сталіністів, відбувається сприяння їхній діяльності.
Комуно-соціалісти та їх прихильники в Україні є п’ятою колоною Кремля, який досі не відмовився від практики кривавого терору в стилі ЧК- ТІУ-НКВС-МДБ-КДБ. Нині, на Кавказі, а завтра?
Послідовники большевиків будь-що прагнуть втягнути Україну в сферу інтересів Москви, щоб знову зробити українців гарматним м’ясом чужих війн.

peredplata